De Stemmen

apparatuur van de natuur

Als je kan praten, kan je ook zingen

In iedereen zit muziek

Onze stemmen

Wij zingen graag. Wij zingen met zijn allen tegelijk of met zijn 2-en, hoe het maar uitkomt. Onze stemmen zijn enorm op elkaar afgestemd, omdat wij al 4 jaar lang samen zingen.

Stembevrijdend zingen, is zingen met je hele ziel en zaligheid. Zingen al startend vanuit je eigen gemakszone. Je zingt als het ware je hoofd uit en je hart en ziel in. Dat zorgt voor een bijzondere eigen volle klank.

Het geeft ruimte aan je eigen muziek en het goede nieuws is, die heeft iedereen in zich. En laat je je muziek horen door je eigen stem de ruimte in te brengen, dan bevrijd je je stem.

Als wij op deze manier samen zingen met gasten, stemmen alle zanggeluiden zich automatisch op elkaar af en onststaan er de meest mooie originele harmonieen.

Gast stemmen

Het heugelijke feit is dat iedereen die kan praten ook kan zingen. De gasten in de camper worden natuurlijk uitgedaagd om mee te gaan zingen. Meestal nadat ze een Zingbad hebben gehad. Een persoonlijk aangemeten gezang van 2 minuten speciaal voor hen. 

Daarna kunnen de gasten een stembevrijdende minisessie ondergaan. Het is een feit, je gaat pas zingen, als je je op je gemak voelt. Zingen is zo persoonlijk en eigen, waardoor het vaak als spannend wordt ervaren.  

Als deze drempel is overwonnen geeft het vaak ook een energie boost en bevrijdend effect waardoor je graag nog meer en nog gemakkelijker gaat zingen.

Stembevrijdingsvormen

De Caravaan op lokatie

De zingcaravaan kun je inhuren voor op een feest of een bruiloft. De tijdsduur, vorm en prijs is iets wat we in overleg bespreken. Mail ons vrijblijvend met je vragen hierover.

Workshop Stembevrijding

Wij kunnen een workshop stembevrijding op maat geven aan groepen van 2 t/m 100 man.

Durend van een uur tot een hele dag. Mail ons vrijblijvend voor meer informatie.

Prive sessie Stembevrijding

Alle leden van de Caravaan hebben een eigen praktijk voor stembevrijding. Wil je graag een prive  sessie om met jouw stem aan de slag te gaan, mail ons dan vrijblijvend.

Inspiratie: Dans alsof er niemand is die kijkt, heb lief alsof je nog nooit gekwetst bent, zing alsof niemand je kan horen, werk alsof je het geld niet nodig hebt, leef alsof de hemel op aarde is. (Rumi)